• ekerk

Turkye Toer saam ekerk en Ritme | 19 - 27 Sept 2019 [nuus]


Ekerk, in samewerking met Ritme bediening reël 'n Bybelskool toer na Turkye, insluitend die sewe gemeentes van Openbaring. Hierdie toer geskied van 19 - 27September 2019. Stephan Joubert en Johan Smith sal die toer lei. Stephan Joubert sal die Bybelse aspekte en Johan Smith die geestelike deel van die toer hanteer. Ons gaan letterlik vir 'n week op die hakke van die apostels loop en 'n week lange leerervaring hê sonder gelyke. Plekke is beperk. Registreer hieronder of kontak toere@ekerk.org vir meer inligting. Of lees meer deur hierdie skakel te volg.


© 2020 Ekerk Vereniging.

Trots gebou deur Ekerk.

Ekerk bankbesonderhede:


Ekerk Vereniging,

ABSA Bank, Takkode: 632 005,

Rekening: 4059 699 232

South Africa | Suid Afrika

logo snapscan.png
Zapper logo wit.png

Vind, volg & bevriend ons hier:

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Laai ons "app" af: