• deur Pierre Engelbrecht

Webinaar | Slacktivism [nuus]


Slacktivism word gedefinieer as “actions performed via the Internet in support of a political or social cause but regarded as requiring little time or involvement, e.g. signing an online petition or joining a campaign group on a social media website or application.”

Kom gesels saam met ons na die konsep van slacktivism en hoekom ons as gelowiges bewus moet wees hiervan. Ons gaan tydens hierdie webinaar kyk na die konsep slacktivism, waar dit vandaan kom, asook plaaslike en internasionale gebeure van slacktivism. Ons gaan dan ook vra of hierdie konsep noodwendig goed of sleg is, asook hoekom die kerk en ons as gelowiges bewus moet wees van hierdie tendens van slacktivism.

Registreer vir ons gratis webinaar hier.


© 2020 Ekerk Vereniging.

Trots gebou deur Ekerk.

Ekerk bankbesonderhede:


Ekerk Vereniging,

ABSA Bank, Takkode: 632 005,

Rekening: 4059 699 232

South Africa | Suid Afrika

logo snapscan.png
Zapper logo wit.png

Vind, volg & bevriend ons hier:

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Laai ons "app" af: