Ons dien onsself in ander se lewens in

July 13, 2017

 

Kom ons wees eerlik: ons lewens verloop nie aldag soos wat ons dit beplan het nie. Nou ja, dan moet ons die kuns baasraak om sulke onbeplande momente in Goddelike momente te omskep. En om ons bestaande omstandighede aanhoudend in Goddelike glans te tooi. Ons moenie wag totdat ‘n hemelse trompet eers langs ons begin blaas voordat ons in beweging kom vir die Here nie. Ons moet elke dag op die uitkyk wees vir daardie spesiale momente om ‘n verskil in iemand se lewe te maak. Of dit self skep. Ons hoef regtig nie te wag tot iemand ons om hulp kom vra nie. Ons moet toelaat dat die Gees ons fyn instel op ander se geestelike en fisiese nood. Dan moet ons onsself hoflik en met die nodige deernis tot hulle diens stel. Nee, ons dring onsself nooit op aan ander mense nie, maar ons dien onsself in Christus se Naam in hulle lewens in. Ons mag nie een aand gaan slaap sonder so ‘n omgee of liefhê moment iewers in ons dag nie. ’n Handdruk, ’n gebed, ’n paar sente, ’n woord van bemoediging- so omskep ons ons en ander se lewens in Goddelike oomblikke. Kom ons wees mense wat die wêreld omsoom met hemelse hoop, geloof en liefde. 

Please reload

ONLANGSE ARTIKELS

February 27, 2020

February 26, 2020

February 25, 2020

February 21, 2020

February 19, 2020

Please reload

AFDELINGS & SKRYWERS
LEES SOORTGELYKE ARTIKELS
Please reload

© 2020 Ekerk Vereniging.

Trots gebou deur Ekerk.

Ekerk bankbesonderhede:


Ekerk Vereniging,

ABSA Bank, Takkode: 632 005,

Rekening: 4059 699 232

South Africa | Suid Afrika

Vind, volg & bevriend ons hier:

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Laai ons "app" af: