Wie kry die eer in jou lewe?

April 28, 2017

Josef het vir hulle gesê: “Net God kan ‘n mens help om drome uit te lê.” Genesis 40:8b

 

Dis lekker om op die skouer geklop te word. Dis mos spesiaal om deur ander bewonder te word vir ons vermoëns en prestasies. Juis daarom is dit aantreklik om die eer wat iemand anders toekom, vir ons self toe te eien of die eer wat ons aan God moet bring, rondom ons eie nek te hang.  Ja, dis maklik om eer te steel!

 

Josef het van kleins af geweet dat hy die spesiale gawe ontvang het om drome uit te lê. Toe die skinker en bakker – twee van Josef se tronkmaats –  een oggend ontsteld is oor die drome van die vorige nag, weet Josef: Hy kan saam met God ook húlle drome uitlê. En omdat hy weet dat hy dit net aan die hand van sy Meester kan doen, sê hy uit die staanspoor: Dis God – en Hy alleen – wat drome kan uitlê.

 

Wees vandag eerlik: Gee jy aan ander die erkenning en eer wat hulle verdien? En gee jy aan God die nodige eer vir dit wat Hy in en deur jou doen? .

 

Gaan leef vandag met ‘n oop hart, ore en oë sodat jy ander sal raaksien vir wat hulle is en  hulle die eer sal gee. Meer nog: gaan leef met die bereidheid om ook aan God die lof en eer te gee vir wat jy het, doen en is.

 

Here,  maar my ‘n opregte en eerliker eer-uitdeler.

 

Please reload

ONLANGSE ARTIKELS

February 27, 2020

February 26, 2020

February 25, 2020

February 21, 2020

February 19, 2020

Please reload

AFDELINGS & SKRYWERS
LEES SOORTGELYKE ARTIKELS
Please reload

© 2020 Ekerk Vereniging.

Trots gebou deur Ekerk.

Ekerk bankbesonderhede:


Ekerk Vereniging,

ABSA Bank, Takkode: 632 005,

Rekening: 4059 699 232

South Africa | Suid Afrika

Vind, volg & bevriend ons hier:

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Laai ons "app" af: