Putte is vir water bedoel, nie vir mense nie

April 28, 2016

 

 

Ken jy ook daardie donkertes wat soms ’n mens se hart oorneem? Weet jy ook van diep val? Is dit tans ver-val tyd in jou lewe? Is een of ander donker put jou adres op die oomblik? Hoor dan dat donker putte nie goeie plekke is om in vasgevang te wees nie. Putte is vir water bedoel, nie vir jou nie. God staan gelukkig ook nie eenkant wanneer hooploosheid jou vanuit alle kante omsirkel nie. Hy is die Here wat Homself ook in die donker laat ken. Hy haal graag mense uit sulke hooplose putte. Hy was hulle silwerskoon en gee vir hulle ’n splinternuwe kleed. Christus is juis die Eenman soekgeselskap van God hier op aarde wat aanhou soek totdat Hy put-bewoners opspoor. Dan dra Hy sulke moeë drenkelinge veilig terug na God se kudde toe. Gryp vandag sy reddingshand vas wat ook na jou toe uitgesteek word. O ja, soek ook die hulp van ’n goeie terapeut of gelowige vriend op. Moenie jou laste alleen dra nie. God het ook ander mense rondom jou gegee om jou in by te staan en op jou voete te help. 

Please reload

ONLANGSE ARTIKELS

February 27, 2020

February 26, 2020

February 25, 2020

February 21, 2020

February 19, 2020

Please reload

AFDELINGS & SKRYWERS
LEES SOORTGELYKE ARTIKELS
Please reload

© 2020 Ekerk Vereniging.

Trots gebou deur Ekerk.

Ekerk bankbesonderhede:


Ekerk Vereniging,

ABSA Bank, Takkode: 632 005,

Rekening: 4059 699 232

South Africa | Suid Afrika

Vind, volg & bevriend ons hier:

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Laai ons "app" af: